Brezplačno proučevanje Svetega Pisma

Šola boljšega življenja
IZBERI TEČAJ

O nas

Se še spomniš, kako si v otroštvu brezskrbno bral svojo najljubšo knjigo, popolnoma prevzet nad zgodbo? Zdaj se ta čas zdi daleč, zakopan nekje v preteklosti. Življenje ti vsako leto naloži več odgovornosti in zdi se, da je seznam opravil vse daljši in dolgočasnejši. Včasih imaš občutek, da se svet vrti z vrtoglavo hitrostjo in težko se sprijazniš z mislijo, da tvoja dragocena leta neustavljivo bežijo. Redki so trenutki, ko občutiš mir, zadovoljstvo in pristno, otroško srečo.

V Knjigodarnici nimamo nobenega romana, ki bi te spomnil na tisto napeto zgodbo iz otroštva. Toda ponudimo ti lahko veliko knjig, ki ti bodo pomagale na novo odkriti mir, veselje in zaupanje, ki si jih čutil kot otrok. Vsebina teh knjig nam je zelo dragocena. Spremenila je naše življenje in želimo si, da bi se dotaknila tudi tebe – zato je vse, kar boš našel med brskanjem po naši spletni strani, brezplačno.

Brezplačno proučevanje Svetega Pisma

Šola boljšega življenja
IZBERI TEČAJ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram